Světový pohár Lisabon a Grand Prix Thiais 2016

PRVNÍ BŘEZNOVÉ BODY MONIKY MÍČKOVÉ Z LISABONU DO SVĚTOVÉHO ŽEBŘÍČKU A PREMIÉRA SPOLEČNÉ SKLADBY NA GRAND PRIX VE FRANCOUZSKÉM THIAIS

PO BŘEZNOVÉM SVĚTOVÉM POHÁRU V LISABONU - NADĚJNÉ VYKROČENÍ MONIKY MÍČKOVÉ NA TEST EVENT DO RIA

I když výsledky ze Světového poháru jsou už známé, chtěla bych upozornit na druhý závodní den v Lisabonu , který byl pro Moniku Míčkovou ve znamení dlouho očekávaného a nakonec podařeného prolomení bodové bariéry 17ti bodů. Jak za sestavu s kužely, tak i za sestavu se stuhou. Navíc po dlouhé době získala také pro Českou republiku potřebné body pro zařazení do žebříčku Světového poháru v několika náčiních. Dalším cílem je dosažení 17ti bodů za každou sestavu v celém čtyřboji.

A tato možnost se jí naskýtá hned tento víkend 24. – 27.3., kdy spolu s Annou Šebkovou budou startovat v soutěži jednotlivkyň na Grand Prix v Thiais.

Pod vedením trenérek Evy Syslové a Venduly Zámorské tu bude mít premiéru i společná skladba připravující se na ME 2016 v Holonu. Reprezentantky V. Hegrová, A. Hejčová, L. Mai Huong, T. Jeřábková, V. Krausová a N. Paschová změří svoje síly se společnými skladbami Ruska, Izraele, Bulharska, Rakouska a dalších.

Celé výpravě přejeme do THIAIS hodně sportovních úspěchů.

24. března 2016 - S. Landyšová předsedkyně Komise MV a Reprezentace

Přímý přenos z 26. a 27. 3. 2016