Informace pro gymnastky - září 2020

Vzhledem ke skutečnosti, že některé důležité informace týkající se všech gymnastek (a jejich rodičů) mohou být dostupné pouze v interní sekci, přinášíme přehled důležitých novinek:

Opatření k postupu na MČR v době pandemie COVID 19

Vzhledem k nepředvídatelné situaci, kdy nevíme zda-li vůbec proběhnou oblastní přebory či nebude-li nějaký oddíl v karanténě, bude umožněno:

  • Všem gymnastkám volného programu startovat na MČR, i přes možnou neúčast na Oblastních přeborech z důvodu karanténních opatření (nutno doložit).
  • V kategoriích NML, KML, KST a DOR bude umožněn start všem závodnicím bez ohledu na umístění na oblastních přeborech (tj. 100% postupový klíč).

Celé znění najdete v dodatcích k Programu soutěží - /cs/dokumenty/dokumenty-k-soutezim/dokumenty-platne-pro-volny-program-a-linii-a/.

Upozorňujeme, že toto neznamená automatický nárok účasti na MČR, nominace bude v kompetenci jednotlivých oddílů (rozhodnutí trenérů závodnic).

Systém nominace do reprezentace

Předsednictvo v pátek 25.9., tj. ještě před konáním MČR seniorek a juniorek, projednalo a schválilo kritéria a podmínky zařazení seniorek a juniorek do reprezentačních celků. Celé znění kritérií najdete na /cs/csmg/komise/komise-pro-mezinarodni-vztahy-a-reprezentaci/aktuality/system-nominace-do-reprezentacnich-celku.html.