PF 2021

Vážení přátelé moderní gymnastiky, trenéři, rozhodčí, milé gymnastky,

Dovolte mi, abych Vám jménem Českého svazu moderní gymnastiky popřál příjemné a klidné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví, štěstí, úspěchů a radosti z moderní gymnastiky.

Věřím, že i v této nelehké době zvítězí v každé duši vánoční atmosféra a zapomeneme alespoň na chvíli na všechny naše strasti. Budiž našim společným největším přáním, ať nám Ježíšek nadělí možnost vrátit se do tělocvičny, na závody a do normálního života.

Vánoce jsou také doba, kdy myslíme i na ostatní, ke kterým nebyl osud tak nakloněn jako nám. Jednou z nich je moderní gymnastka Linda, která se doslova ze dne na den stala vozíčkářkou, a změnil se jí život tak dramaticky, jak si nikdo z nás nedovede vůbec představit.

Linda je však velká bojovnice a se svým osudem bojuje jako nikdo jiný, a ještě s úsměvem na rtech! Je tak pro nás všechny velkým sportovním vzorem a její příběh je poselstvím, že má cenu vždy věřit v lepší budoucnost.

Ve spolupráci s našimi reprezentantkami vznikl charitativní kalendář, jehož výtěžek půjde na podporu Lindy. Zakoupením kalendáře tak uděláte radost hned dvěma lidem najednou.

S přáním lásky v srdcích

Jiří Herian

předseda ČSMG

Kalendář ČSMG 2021