Grand Prix Brno 2020 - výsledky

Výsledky seniorky finále

Výsledky juniorky finále

Výsledky seniorky víceboj

Výsledky soutěže družstev juniorky

Výsledky juniorky víceboj

Záznam - pátek 6.3. víceboj juniorky

Záznam - sobota 7.3. víceboj seniorky

Záznam - neděle 8.3. finále

GP Brno v moderní gymnastice: páteční závod juniorek již od 13 hodin

5.3. Aktuálně: Přípravy na Grand Prix TART CUP 2020 jsou v plném proudu, všechny závodnice už jsou v Brně. Přestože nám aktuální dění do poslední chvíle míchalo s obsazením, bude to skvělý závod – máme tu gymnastky z 16 zemí. Ze seniorek se můžete těšit například na Alinu Harnasko, Boryanu Kaleyn, Vladu Nikolchenko, Pohranychnou Khrystynu či Evitu Griskenas.

4.3. Čekali jsme na dnešní tiskovou konferenci k zasedání bezpečnostní rady státu, která rozhodla zatím neomezovat veřejné akce nad určitý počet návštěvníků. Největší událost roku v našem sportu v ČR - Grand Prix Brno v moderní gymnastice – tak proběhne v plánovaném termínu od pátku do neděle 6. až 8. března a my se na vás těšíme v Městské hale na Vodové. Pozor – vzhledem k velkému počtu přihlášených závodnic začne páteční juniorský závor (víceboj juniorek) TART CUP 2020 již ve 13 hodin!

O víkendu se můžete těšit na skvělé seniorské i juniorské finále a v neděli i na galashow, inspirovanou olympiádou v Tokiu a některými japonskými fenomény, za účasti ambasadorky Grand Prix - naší nejúspěšnější olympioničky Lenky Oulehlové Hyblerové.

Za Českou republiku startuji Chamzina Alina a Gaia Garoffolo, za SKP MG Brno Denisa Štěpánková a za SK TART MS Brno Adriana Timková.

Každý oddíl/klub má k dispozici 5 volných vstupenek na všechny tři závodní dny, které si může vyzvednout u pokladny v době konání závodu.

Ceník vstupenek

GRAND PRIX BRNO/TART CUP 2020:

Pátek 6.3.

13:00 TART CUP – víceboj juniorky - ZMĚNA!

Sobota 7.3.

14:00 GRAND PRIX BRNO – víceboj seniorky

Neděle 8.3

10:30 TART CUP – finále juniorky

14:00 GRAND PRIX BRNO – finále seniorky

GALA – TOKYO 2020

Plakát GP