ME Baku - 2019 - výsledky

ME BAKU 2019

Fotogalerie

Alina Chamzina svým dnešním umístěním na 24.místě na ME v Baku v kvalifikaci, zajistila České republice po mnoha letech účast na ME 2020 v Kyjevě, kde startuje pouze 24 nejlepších gymnastek. Blahopřejeme! Postupující na ME 2020

Kompletní výsledky

Výsledky kvalifikace - stuha - seniorky

Výsledky kvalifikace - kužele - seniorky

Výsledky kvalifikace - míč - seniorky        Alina Chamzina míč

Výsledky kvalifikace - obruč - seniorky

Výsledky společné skladby - obruče

Výsledky společné skladby - stuhy

Výsledky společné skladby - víceboj

Dnešním dnem začíná v Baku Mistrovství Evropy v moderní gymnastice, které bylo svěřeno Azerbajdžánské gymnastické federaci.

Celkem 33 Evropských gymnastických federací, 81 seniorských gymnastek jednotlivkyň a 115 juniorských gymnastek společných skladeb dnes zahájí v nádherné Národní gymnastické aréně svůj boj o Evropský titul.

Na tomto Mistrovství poprvé proběhne nový formát soutěže, kde soutěží společně jednotlivkyně - seniorky a juniorské společné skladby, kdy se do výsledku započítávají všechny výsledné známky seniorek a známka společné skladby.

Českou republiku zastupují v kategorii seniorek Alina Chamzina a Sabina Zálešáková.

Společná skladba juniorek vystoupí ve složení Isabela Hortová, Michaela Paludová, Anna Prokšová, Nikola Stieblerová, Barbora Šiková a Denisa Václavíková.

Rozhodovat za Českou Republiku v soutěži seniorek bude Blanka Mlejnková a v soutěži juniorských společných skladeb Michaela Obrovský.

Dnes od 15:30 startuje česká juniorská společná skladba v první skladbě s pěti obručemi.

Program ME Baku